IMG_20180708_155112_651

Drs. Maike van Meulen

Future Proof Project expert

Spreker: 1% succes per dag is 365% succes per jaar

In 2027 worden er wereldwijd bijna 90 miljoen projectmanagers gevraagd. Het is en blijft een belangrijke functie die veel vraagt van de projectmanager en iedereen die betrokken is bij projecten. Ben jij future proof? Ik vertel over de laatste inzichten om te komen tot jouw projectsucces. Want wat is projectsucces?

Sjacco de Vos

Global Director Project Excellence

Sjacco de Vos is Global Director Project Excellence bij Royal HaskoningDHV. Tevens voorzitter van de Risk Assessment Board en adviseur van de Executive Board op gebied van projecten. Afgelopen jaren heeft Sjacco veel resultaat geboekt in het wereldwijd verbeteren van projectmanagement. Sjacco verteld over ‘energizing people’ voor projectsucces. Maar ook over de kracht van kwetsbaarheid (!) op de werkvloer en het Project Excellence Model waarmee Sjacco de organisatie helpt om projecten succesvol af te kunnen ronden.

Kopie-van-IMGP6763-226x300

Natasja van Herpen

Art Director Vakantiepark Projecten

Art Director Natasja neemt ons mee in het projectverhaal 'Van droom tot resultaat' bij Safari Park Beekse Bergen. Hoe breng je in 10 jaar tijd de droom van de directeur tot leven? Waar begin je? Hoe ziet de samenwerking tussen creatievelingen en bouwvakkers eruit? En bovenal; hoe kun je sterk beargumenteren door middel van visualisaties binnen jouw project?

Pepijn Happel

's Werelds enige florateur

Workshop ‘Durf te Floreren’

Tijdens deze energieke, activerende en soms vertragende workshop neemt Pepijn je mee in de wondere wereld van floreren. Ontdek op een creatieve manier je eigen floreren en ervaar hoe jij nog beter samen kunt werken én nog meer projectsucces kunt bereiken door te floreren. Stop met functioneren, start met floreren en steek je projectteamleden aan. Voor iedereen die graag het vuurtje nog verder aanwakkert.

Philippe Schoonejans

Philippe Schoonejans

Project Manager & Head of Robotics ESA

Philippe verteld over de projectdynamiek binnen ESA. Tevens is Philippe verantwoordelijk voor het bouwen van een ruimtestation rondom de maan. Fantastisch om zijn verhaal te mogen horen tijdens het Future Proof Projectmanagement Festival!

Eveline Bouwman

Eveline Bouwman

Werkgelukdeskundige en Organisatiepsycholoog

Workshop: Creeer werkgeluk voor projectsucces. 

Ik ontwikkelde het ABCDE-model voor het in kaart brengen en verbeteren van de mate van werkgeluk. Ook op weg naar projectsucces. In een workshop behandel ik met jou de vijf factoren in de praktijk en wat hierbij de rol is van waarderend leiderschap in iedere situatie.

 

13220583_1056554824392674_9002478774853347612_o

Marieke Franken

De Creatieve Teamcoach van Nederland

Workshop: creatief omgaan met projectvraagstukken.

Je gaat aan de slag met jouw denkbeelden. Hoe kijk jij tegen iets aan? Hoe zien anderen het? Hoe ziet het er ideaal gezien uit? Je krijgt alle ins & outs van het Verandering In Stappen model (VISmodel). Dit model heeft zijn sporen verdiend en geeft veel inzicht in het creatieve proces. 

Mike Mossel

CEO Dutch Lions Capital Group

Mike is mede oprichter en eigenaar van de Dutch Lions Capital Group USA LLC die in 2009 is opgericht. Dit vereiste een ongekende portie lef en durf. Met deze eigenschappen, deze attitude, bovenop zijn prettige persoonlijkheid, kun je luisteren hoe het opzetten van inmiddels zes voetbalclubs in projectvorm hebben geleid tot een succes.

Jan Willem Buyser

Expert in complexiteit omarmen en Lid Raad van Toezicht 's-Heeren Loo

Jan Willem heeft een prachtige achtergrond in vastgoedprojecten en projecten in het algemeen. Als expert op gebied van complexiteit ontrafelen neemt hij ons mee in het accepteren van complexiteit die er is. Een filosofische en beschouwende blik op de wereld van projecten.

Marion Mulder

Marion Mulder

Product Owner Digitale Technologie

Digitale technologie voor je laten werken. Dat is waarvoor ik sta. Vraag mij alles omtrent AI, AI en ethiek, AR, Chat bots, Voice Assistants, design thinking en zorginnovatie. Ik deel mijn praktijkverhaal met jou omtrent het opleveren van digitale technologie als projectresultaat en hoe ik daartoe kom in organisaties. Be prepared. Stay future Proof, Creeer jouw projectsucces.

FOTO-Rachel-graffity-close-kopie

Rachel Levi

Zakelijk Teken Expert en auteur

Workshop: tekenen in projectvergaderingen.

Doelen worden beschreven, begrotingen opgesteld. Maar het project vervolgens uitvoeren is vaak weerbarstiger. De waan van de dag haalt ons in en de ideeën over de aanpak verschillen. In deze workshop ga ik je uitnodigen om verbeeldingskracht te betrekken in je project en hoe dit bijdraagt voor jouw projectsucces.   

Binnenkort nog veel meer sprekers op deze pagina voor jou.

Onze partners:

Hieronder vind je een overzicht van onze partners van het Future Proof Projectmanagement Festival op 8 oktober aanstaande. En daar zijn wij trots op!