‘’Mijn Missie: Nederland en de Benelux het kennis- en leerplatform bieden voor het creëeren van jouw future-proof projectsucces''.

Maike van Meulen is oprichter en eigenaar van de Creatie Academy. Voor ontwikkelingsgerichte mensen. Voor jouw probleemoplossend vermogen. Want; hoe ga je om met (vastgelopen) projecten in jouw organisatie? Als team of als individu? Hoe kun je met de omstandigheden het laten leiden naar een projectsucces?

Maike combineert haar Master sociaal organisatorische bedrijfskunde met haar 16 jaar projectmanagement expertise, levensverhaal, persoonlijk leiderschap en verandermanagement. Maike staat bekend om haar gedachtegoed van de Creatieve Veranderaar en onder haar filosofie ‘’1% succes per dag is 365% succes per jaar’’. Als spreker, trainer en topcoach wordt zij ingezet binnen profit en non profit organisaties. Bijvoorbeeld bij Philips, Avans Hogeschool, Univé, Nyenrode, Allnex en de Rabobank. Maar ook recent in Dubai.

Maike; ''tot de dag van vandaag mag ik 10.000+ mensen begeleiden als coach, trainer en spreker. Daarnaast werk ik met een aantal door mij geselecteerde (freelance) trainers om jou op een praktijkgerichte manier met sterke theoretische onderbouwing te leren verbeteren voor jouw projectsucces.''

Recent stond zij als spreker in programma's samen met Margriet Sitskoorn, Jitske Kramer, Jan Rotsmans, Michiel Vos, op het IPMA festival, het Next Learning Congres en in Dubai op het prestieuze verandermanagement congres vanuit Dubai Quality Group.

Creëer jouw succes met de juiste bouwstenen in jouw hand!

 

Wil je meer weten over de succesvolle strategie van de Creatie Academy voor jouw projectsucces? Blijf vooraanstaand. Download gratis E-Books en luister naar de Hunting on Project Stories Podcast van de Benelux.

Onze Forward Thinking Leaders Board

Onze Forward Thinking Leaders Board voor future-proof projectsucces wordt vertegenwoordigd door werkveld en onderwijs met partijen die aansluiten op het gedachtegoed van de purpose economy. Heb je hier interesse in? Neem contact met ons op.

Boek een coach call met Maike

Boek een coach call met Maike of bel haar direct op 06-39602096. Je staat versteld dat binnen maximaal een uur jij stappen zet binnen jouw project. Ervaar haar analytische en scherpe blik om jouw project tot een succes te brengen!

Boek Maike als spreker

Geen dag is meer hetzelfde voor jou als je kiest voor Maike als spreker. Deelnemers willen meer van haar zien en horen, ze ontvangt liefdesbrieven en wordt overweldigd door de mooie reacties!