fbpx

Duurzaamste Basisschool Project: Maike interviewt projectleider Marcel Gemeente Uden

Duurzaamste Basisschool Project: Maike interviewt projectleider Marcel Gemeente Uden

Iedere vrijdag publiceer ik de Hunting on Project Stories Podcast met bijbehorend artikel voor jou. Met als doel; het creëren van een podium, het delen van de meest mooie, leuke, ludieke projectverhalen, het delen van elkaars kennis en om vooral te genieten van al het moois wat er in Nederland zich afspeelt. Door jullie massale aanmeldingen heb ik nu 134 aanvragen mogen ontvangen voor interviews, heb ik 54 mensen inmiddels gesproken en 28 podcasts ingepland staan. Dank jullie wel hiervoor. Met dit keer de projectverhalen van projectleider Marcel van der Steen.

 

 

drs. Maike van Meulen interviewt projectleider Marcel van der Steen.

Op 31 december 2014 verwoestte een brand twee basisscholen in Uden. Een heftige gebeurtenis voor alle betrokkenen. Er vond een wederopbouw plaats. Het nieuwe schoolgebouw van De Brinck en De Petteflet heet inmiddels IKC Het Speelplein en werd in 2018 benoemd als één van de meest duurzame basisschool projecten van Nederland. Zo wordt de basisschool verwarmd door een ijskelder. Onder leiding van Marcel van der Steen, projectleider Maatschappelijk Vastgoed Gemeente Uden, neemt hij ons mee achter de schermen over het proces op weg naar projectsucces.

Beluister het hele verhaal in een nieuwe podcast voor jou.

 

 

 

 

 

 

De brand op 31 december 2014 in Uden.

 

 

Het nieuwbouwproject met duurzaamheidsconcept.

 

 

drs. Maike van Meulen is oprichter van de succesvolle Creatie Academy en altijd op zoek voor jou naar perspectieven van mensen om vooraanstaand te blijven voor het creëren van jouw projectsucces.

Stay future proof. Creëer jouw projectsucces. Blijf nieuwe kennis en praktijkverhalen bij de Creatie Academy Community opdoen via de Hunting on Project Stories Podcast die iedere vrijdag voor jou gepubliceerd wordt. Ook kun je je inschrijven onderaan de pagina voor de maandelijkse online projectkrant met de laatste artikelen omtrent het creëren van jouw future proof projectsucces. Tevens ben je van harte welkom op het Future Proof Projectmanagement Festival op 8 oktober aanstaande op het prachtige Landgoed Ulvenhart in Breda. Wil jij vooraanstaand blijven? Het is nu. Of nooit. 

Leave a commentThis error message is only visible to WordPress admins

Error: No connected account.

Please go to the Instagram Feed settings page to connect an account.

DutchEnglish