fbpx

Exclusief interview met Maarten van der Weijden

Exclusief interview met Maarten van der Weijden

Iedere vrijdag publiceer ik de Hunting on Project Stories Podcast met bijbehorend artikel voor jou. Met als doel; het delen van de meest mooie, leuke, ludieke projectverhalen, het delen van elkaars kennis met praktische tips en inzichten. En om vooral te genieten van al het moois wat er in Nederland zich afspeelt. Door jullie massale aanmeldingen heb ik nu 134 aanvragen mogen ontvangen voor interviews, heb ik 54 mensen inmiddels gesproken en 28 podcasts ingepland staan. Dank jullie wel hiervoor!

 

 

 

In gesprek met Maarten van der Weijden

Zojuist heb ik Maarten van der Weijden te gast gehad in mijn podcastshow. In deze nieuwe aflevering van de Hunting on Project Stories Podcast hebben wij het uitgebreid over zijn project aangaande de Elfstedenzwemtocht. Onlangs in juni heeft hij als eerste persoon ooit de 196 km lange Elfstedentocht succesvol zwemmend afgelegd. Luister naar dit exclusieve interview. Naar zijn projectverhaal en mindset achter de schermen. Wat leidde tot zijn projectsucces? Wat heeft Maarten eigenlijk met projecten en wat níet? Hij geeft ons waardevolle tips voor in de praktijk en deelt zijn nieuwe opgedane inzichten voor in zijn nabije toekomst.

 

 

 

 

Beluister hier de podcast voor jou!

Beluister hier de Hunting on Project Stories Podcast met Maarten van der Weijden of via een ander gewenst kanaal als Spotify, Itunes, Google Podcasts, Anchor:

 

 

 

 

Stay future proof. Creëer jouw projectsucces. Blijf nieuwe kennis en praktijkverhalen bij de Creatie Academy Community opdoen via de Hunting on Project Stories Podcastdie iedere vrijdag voor jou gepubliceerd wordt. Laat ons vooral in een reactie weten wat je ervan vond. Ook kun je je inschrijven onderaan de homepage van deze website voor de maandelijkse online projectkrant met de laatste artikelen omtrent het creëren van jouw future proof projectsucces. Tevens ben je van harte welkom op het Future Proof Projectmanagement Festival op 8 oktober aanstaande op het prachtige Landgoed Ulvenhart in Breda. Waar het tijd is. Voor jou. Blijf vooraanstaand!

Leave a commentThis error message is only visible to WordPress admins

Error: No connected account.

Please go to the Instagram Feed settings page to connect an account.

DutchEnglish