fbpx

Geïnterviewd in de Helden & Hordes Podcastshow

Geïnterviewd in de Helden & Hordes Podcastshow

Maike van Meulen - 25/07/2019 - Nieuws & Media

Het gezicht en de visie achter de Creatie Academy

Een dromer, filosoof en creatieve fladderaar ben ik, oprichter Maike van Meulen van de Creatie Academy, van nature, maar ook een gestructureerde organisator en een visionair.

Met een gevoelstemperatuur van 42 graden werd ik geïnterviewd door Eddy Boom van de Helden & Hordes Podcast. Mijn verhaal werd belicht als mens achter de ondernemer:

Oprichter ben ik niet alleen van de Creatie Academy voor het creëren van projectsucces maar ook van Maike van Meulen & Company en Stichting Next Step. Het belangrijkste; wat is mijn overall missie en drive om vanuit mijn levensverhaal en kennis zoveel mogelijk mensen te willen bereiken?

Over enkele weken te beluisteren en te bekijken via YouTube. Voor jou!

 

 

Stay future proof. Creëer jouw projectsucces. Blijf nieuwe kennis en praktijkverhalen bij de Creatie Academy Community opdoen via de Hunting on Project Stories Podcast die iedere vrijdag voor jou gepubliceerd wordt. Laat ons vooral in een reactie weten wat je ervan vond. Ook kun je je inschrijven onderaan de homepage van deze website voor de maandelijkse online projectkrant met de laatste artikelen omtrent het creëren van jouw future proof projectsucces. Tevens ben je van harte welkom op het Future Proof Projectmanagement Festival op 8 oktober aanstaande op het prachtige Landgoed Ulvenhart in Breda. Waar het tijd is. Voor jou. Blijf vooraanstaand!

Leave a commentThis error message is only visible to WordPress admins

Error: No connected account.

Please go to the Instagram Feed settings page to connect an account.

DutchEnglish