Krijg een voorsprong als koploper in projecten

Ervaar een buitengewone dag tijdens het Future Proof Projectmanagement Festival. Met netwerken, onderdompeling en verdieping. Geef je denken een upgrade. Vertrek met een concreet persoonlijk plan. Krijg meer controle, en haal meer uit je projecten.

20181011-101258-_PKF56401

Het is nu. Of nooit.

Stay future proof. Creëer jouw projectsucces! Wil je volgend jaar succesvol blijven in het afronden van projecten? Dan is het nu of nooit. Op gebied van persoonlijke, team en organisatieontwikkeling laten wij jou naar huis gaan met boordevol kennis en handvatten. Om vooraanstaand te blijven in het creëren van projectsucces.

De sprekers 

Ontdek onze topsprekers met vooraanstaande inzichten. Voor jou!

IMG_20180708_155112_651

Maike van Meulen

Future Proof Project expert

Spreker: 1% succes per dag is 365% succes per jaar

In 2027 worden er wereldwijd bijna 90 miljoen projectmanagers gevraagd. Het is en blijft een belangrijke functie die veel vraagt van de projectmanager en iedereen die betrokken is bij projecten. Ben jij future proof? Ik vertel over de laatste inzichten om te komen tot jouw projectsucces. Want wat is projectsucces?

christian-collegedag

Christian Kromme

Futurist en TEDx-spreker

Future proof skills: Futurist Christian Kromme neemt ons mee op reis naar de toekomst en vertelt over de benodigde future proof mindset. Want; waar gaat het in stappen naartoe met ons als mens, de organisatie en de samenleving? Wat blijft vanuit deze context de rol van projectmatig werken en wat is de rol van de technologie hierbij?

Jan Willem Buyser

Complexiteit expert & Bestuurder

Omarm complexiteit: Jan Willem heeft een prachtige achtergrond in projectmatig werken. Als expert op gebied van complexiteit ontrafelen neemt hij ons mee in het accepteren van complexiteit die er is. Een filosofische en beschouwende blik die benodigd is om onze projecten tot een succes te laten leiden.

Rachel Levi

Rachel Levi

Creatieve wervelwind en auteur

Spreeksessie: Van orde naar chaos. Rachel is de ondernemer achter Huis van Verbeelding. Met haar team prikkelt ze grote organisaties om vaker buiten de lijntjes te kleuren. Om systemen, richtlijnen, protocollen, kaders, methoden meer los te laten. Kortom: om meer chaos in de orde te creëren. Rachel staat bekend om haar gebruik van tekeningen als 'taal'. Reken erop dat je de stift ter hand gaat nemen.

Sjacco de Vos

Global Director Project Excellence

Energizing people: Sjacco is Global Director Project Excellence bij Royal HaskoningDHV. Tevens voorzitter van de Risk Assessment Board en adviseur van de Executive Board op gebied van projecten. Afgelopen jaren heeft Sjacco veel resultaat geboekt in het wereldwijd verbeteren van projectmanagement. Sjacco verteld over ‘energizing people’ voor projectsucces. Maar ook over de kracht van kwetsbaarheid (!) op de werkvloer.

Kopie-van-IMGP6763-226x300

Natasja van Herpen

Art Director Vakantiepark Projecten

Project: Safari Park Beekse Bergen. Art Director Natasja neemt ons mee in het projectverhaal 'Van droom tot resultaat' bij Safari Park Beekse Bergen. Hoe breng je in 10 jaar tijd de droom van de directeur tot leven? Waar begin je? Hoe ziet de samenwerking tussen creatievelingen en bouwvakkers eruit? En bovenal; hoe kun je sterk beargumenteren door middel van visualisaties binnen jouw project?

Pepijn Happel

's Werelds enige florateur

Workshop ‘Durf te Floreren’

Tijdens deze energieke, activerende en soms vertragende workshop neemt Pepijn je mee in de wondere wereld van floreren. Ontdek op een creatieve manier je eigen floreren en ervaar hoe jij nog beter samen kunt werken én nog meer projectsucces kunt bereiken door te floreren. Stop met functioneren, start met floreren en steek je projectteamleden aan. 

Philippe Schoonejans

Philippe Schoonejans

Project Manager Robotics ESA

Project: Ruimtestation rondom de maan. Philippe verteld over de projectdynamiek binnen ESA. Tevens is Philippe verantwoordelijk voor het bouwen van een ruimtestation rondom de maan. Fantastisch om zijn verhaal te mogen horen tijdens het Future Proof Projectmanagement Festival. Wat zijn de future proof skills om te komen tot projectsucces?

13220583_1056554824392674_9002478774853347612_o

Marieke Franken

De Creatieve Teamcoach van Nederland

Workshop: creatief omgaan met projectvragen. Je gaat aan de slag met jouw denkbeelden. Hoe kijk jij tegen iets aan? Hoe zien anderen het? Hoe ziet het er ideaal gezien uit? Je krijgt alle ins & outs van het Verandering In Stappen model (VISmodel). Dit model heeft zijn sporen verdiend en geeft inzicht in het creatieve proces. Het zijn immers DE skills voor de 21e eeuw om te gebruiken in projecten.

Mike Mossel

CEO Dutch Lions Capital Group

Project: voetbalclubs in de USA. Het opzetten van de Dutch Lions Capital Group USA LLC vereiste een ongekende portie lef en durf. Mike: ''Ik kan het niet? Wie ben jij om dat te vinden?'' Met zijn eigenschappen, attitude, bovenop zijn prettige persoonlijkheid, kun je luisteren hoe het opzetten van inmiddels zes voetbalclubs in projectvorm hebben geleid tot een groots succes.

Marion Mulder

Marion Mulder

Product Owner Digitale Technologie

Digitale technologie voor je laten werken. Dat is waarvoor ik sta. Vraag mij alles omtrent AI, AI en ethiek, AR, Chat bots, Voice Assistants, design thinking en zorginnovatie. Ik deel mijn praktijkverhaal met jou omtrent het opleveren van digitale technologie als projectresultaat en hoe ik daartoe kom in organisaties. Be prepared. Stay future Proof, Creëer jouw projectsucces.

Ton Abelen

Ton Abelen

Artificial Intelligence Expert, Auteur

Spreeksessie: Van science fiction naar de werkvloer. Artificial Intelligence is toegankelijk toepasbaar. Vandaag al. Maar wat je niet weet dat kun je niet vragen. Ik help bedrijven om naar de mogelijkheden en voordelen te kijken van AI op kantoor. Waar het de mens ondersteund en kan ontzorgen. Een recente praktijkcasus wordt gedeeld met tips voor jouw AI projectsucces.

Danielle Dictus

Danielle Dictus

Projectmanager Leervraagstukken

Workshop: Van Inspiratie naar DOEN. Complexe vraagstukken vereisen co-productie vanaf het eerste moment. Dat weten we. Toch blijkt het DOEN lastig in de dagelijkse praktijk. Daarom kiest Daniëlle een leeromgeving als projectaanpak. Hoe kom je tot een inspirerende leeromgeving? Door te DOEN! Daarom aan de slag in deze workshop. Leer de concrete handvatten. Van A naar B met de spelregels van B.

Peter Dalmeijer

Peter Dalmeijer

Directeur Vidarte & TOP Trainer

Workshop: Hipsters, Hackers en Hustlers voor Innovatie. Creativiteit, flexibiliteit, beweging en humor zijn onmisbare elementen voor projectsucces. Maar deze talenten en eigenschappen krijgen hun meerwaarde pas in teamwork. De dynamiek en energie van een team blijven voor Peter uitdagend en inspirerend. Ervaar deze workshop!

Simone

Simone Sinjorgo

Lichaamstaal Expert

Workshop: Omgaan met weerstand. Met de beste bedoelingen vertel je jouw standpunt. En dan krijg je weerstand in jouw project. Hoe creëer jij toch draagvlak voor jouw idee zonder te pushen? Ontdek hoe de ander denkt. En wat jij kunt doen om de regie te houden bij discussies. Jouw lichaamstaal speelt hierin een onmisbare rol. Dan ervaar jij waar de echte emoties over gaan.

Marieke Rietbergen

Marieke Rietbergen

CEO Design Innovation Group

Marieke werkt samen met opdrachtgevers aan het ontwerpen van vernieuwing en verandering in een projectmatige vorm. DIG ontwerpt strategieen, processen, systemen, communicatie, cultuur en gedrag. In dit alles zetten zij hun kerncompetentie in: design thinking. Wat kunnen wij leren van haar visie omtrent ontwerpend denken, modellen en technieken om tot projectsucces te komen?

monique

Monique van Gestel

Portfoliomanager Avans Hogeschool

Monique neemt je mee in de reis voor het steeds beter kunnen organiseren van projecten binnen Avans Hogeschool. Wat is het proces tot nu toe geweest om projecten te professionaliseren? En wat is de reden geweest om vervolgens te starten met portfoliomanagement? Daarnaast heeft zij in Nederland onlangs de tweede plek weten te bemachtigen voor het opzetten van portfoliomanagement binnen Avans Hogeschool. Een knappe prestatie!

Iedere week nieuwe sprekers in dit programma erbij. Voor jou!