8 oktober: de nieuwe editie van het Future Proof Projectmanagement Festival

Het festival is voor projectmanagers, projectleiders, projectteams, adviseurs, managers, directies en voor iedereen die betrokken is bij projecten en vooraanstaand wil blijven.

Waarom dit vooraanstaande festival van de Benelux?

Stay future proof. Creëer jouw projectsucces! Wil je volgend jaar succesvol blijven in het afronden van projecten? Dan is het nu of nooit. Op gebied van persoonlijke en teamontwikkeling laten wij jou naar huis gaan met boordevol kennis en handvatten. Om vooraanstaand te blijven in het creëren van projectsucces.

Wat kun je verwachten?

Blijf future proof op gebied van jouw persoonlijke en teamontwikkeling met top workshops en spreeksessies voor jou. Heb je ook weleens dat je denkt:

- Waarom is communiceren zo moeilijk?
- Waarom ben ik niet op de hoogte van bepaalde informatie?
- Hoe kan ik maximaal inspelen op de dynamiek in mijn omgeving?
- Hoe kun je netwerken als in een vooraanstaande organisatie?
- Hoe creeer je verbinding tussen verschillende generaties?

Slecht nieuws; het wordt nog complexer. We leven namelijk niet in een tijdperk van verandering maar in een verandering van tijdperk zoals Jan Rotmans dat zo mooi en terecht zegt. In 2027 worden er wereldwijd bijna 90 miljoen projectmanagers gevraagd. Het is en blijft een belangrijke functie die veel vraagt voor iedereen die betrokken is bij projecten. Omtrent leiderschap, veranderkunde en de weg naar projectsucces. 

Bestel hier jouw ticket:

DtGDRv4XgAEYHOZ

€198.10 exclusief BTW

Wil jij vandaag en in de toekomst bijdragen aan succesvol projectmanagement? Dan kun je dit festival niet missen. Om te komen tot projectsucces is een vorm van kunst. Jij weet als geen ander: stilstand is achteruitgang. Kom te weten hoe jij future proof blijft door vanuit jouw valkuilen en kracht te komen tot projectsucces. De toename in het aantal projecten dragen ook bij aan de mate van organisatiesucces. Kom de laatste inzichten ervaren.

Dit eendaagse festival biedt vele workshops die jou klaarstomen in het nu en de toekomst en jou rijker de deur uit laten gaan. Voor the next step! Het is voor mensen die zich persoonlijk willen blijven ontwikkelen en wat bijdraagt aan verhoogd teamresultaat en projectsucces. Dit festival leent zich dan ook uitstekend voor teams om te komen!

 

Programma:

8.45u   inloop

9.00u   plenaire opening programma met keynote spreker

10.00u workshop 1 & 2

11.00u workshop 3 & 4

12.00u workshop 5 & 6

13.00u luxe verzorgde lunch

14.30u workshop 7 & 8

15.30u workshop 9 & 10

17.00u plenaire afronding & Netwerkborrel

18.00u einde dag

 

Hier wil je bij zijn!
Deze dag staat in het teken van het nu en de toekomst. Geen abracadabra. Juist concrete thema's waar jij mee uit de voeten kan. De thema's van de workshops die de sprekers gaan verzorgen gaan bijvoorbeeld over; creatief veranderen, leiderschap, story making, de netwerkorganisatie, strategisch projectmanagement, interpersoonlijke relaties, effectieve communicatie en breinleren. Want wees eerlijk; dat is wat je nodig hebt de aankomende jaren.

Op dinsdag 8 oktober aanstaande vindt het indoor festival plaats.

Wij hebben weer een prachtige locatie gevonden die aan al onze eisen voldoet. Met ruime parkeergelegenheid, een lekkere lunch, een toegankelijke ambiance, met sprekers en workshops op topniveau gegeven.

Locatie 2019:
Landgoed Ulvenhart
Heistraat 16
4858 RL Ulvenhout (Breda)

Wil jij jouw sprekers debuut maken? Wat leuk!

Een fantastisch programma hebben wij staan voor het jaarlijkse Future Proof Projectmanagement Festival. Voor dit jaar zijn wij op zoek naar sprekers met branchegerichte cases: interessante, leerzame en vermakelijke praktijkverhalen, workshops of expertsessies, toegespitst op projectmanagement én in de branche:

– Bouw/ infrastructuur
– IT
– Zorg
– Overheid

Ben je geinteresseerd? Meld je snel aan via deze pagina en wij nemen contact met jou op om de inhoud verder met elkaar af te stemmen!

Samenwerkingen

Wij zijn trots op onze samenwerkingen met de onderstaande bedrijven: