Krijg een voorsprong als koploper in projecten

Ervaar een buitengewone dag tijdens het Future Proof Projectmanagement Festival op 8 oktober aanstaande. Een uniek boutique event met een open en toekomstgerichte mindset. Een kennisfestival met netwerken, onderdompeling en verdieping. Geef je denken een upgrade. Haal nog meer uit je projecten als professional.

20181011-101258-_PKF56401

Het is nu. Of nooit.

Stay future proof. Creëer jouw projectsucces! Wil je volgend jaar succesvol blijven in het afronden van projecten? Dan is het nu of nooit. Op gebied van persoonlijke, team en organisatieontwikkeling laten wij jou naar huis gaan met boordevol kennis en handvatten. Om vooraanstaand te blijven in het creëren van projectsucces.

De sprekers 

christian-collegedag

Christian Kromme

Futurist en TEDx-spreker

Future proof skills: Futurist en internationaal bestseller auteur Christian Kromme neemt ons mee op reis naar de toekomst en vertelt over de benodigde future proof mindset. Want; waar gaat het in stappen naartoe met ons als mens, de organisatie en de samenleving? Wat blijft vanuit deze context de rol van projectmatig werken en wat is de rol van de technologie hierbij?

IMG_20180708_155112_651

Maike van Meulen

Host en Initiatiefnemer Festival

De Creatieve Veranderaar. Dat ben jij.

In 2027 worden er wereldwijd bijna 90 miljoen projectmanagers gevraagd. Het is en blijft een belangrijke functie die veel vraagt van de wendbare scrum master, product owner, projectmanager en iedereen die betrokken is bij projecten. De vraag is; ben jij future proof? Waartoe doe je een project en hoe sta jij als mens? Wat is vanuit alle huidige ontwikkelingen in de maatschappij nog de definitie van projectsucces? 

Jan Willem Buyser

Complexiteit expert & Bestuurder

Omarm complexiteit: Ieder mens heeft de neiging om complexe vraagstukken te reduceren tot eendimensionale oplossingen. Niet doen, omarm complexiteit als gegeven! Jan Willem is een mensgerichte boardroom sparringpartner en een praktische projectexpert. Hij is gemotiveerd door de ambitie om complexe problematiek op bestuurlijk niveau te ontrafelen en neemt ons mee in meer beschouwend kijken naar situaties. En dat is een must!

IMG_3748

Frank en Sebastian

Connecting People, Purpose, Performance

Workshop: Vol vertrouwen handelen in een onzekere omgeving. Verder bouwend op de keynote van Christian Kromme helpen Frank en Sebastian jou te ervaren hoe je jouw Future proofness een stap verder kunt brengen. Aan de hand van de uitkomsten van de TransformU assessment onderzoek je hoe jij je verhoud tot de wereld in het algemeen en vanuit jouw professionele context van projecten in het bijzonder. De kwaliteit van jouw leven en werk wordt namelijk niet bepaald door antwoorden, maar door de kwaliteit van jouw vragen!

Rachel Levi

Rachel Levi

Creatieve wervelwind en auteur

Spreeksessie: Van orde naar chaos en tekenen. Rachel prikkelt met haar team grote organisaties om vaker buiten de lijntjes te kleuren. Om systemen, richtlijnen, protocollen, kaders, methoden meer los te laten. Kortom: om meer chaos in de orde te creëren. Rachel staat bekend om haar gebruik van tekeningen als 'taal'. Reken erop dat je de stift ter hand gaat nemen wat bijdraagt aan jouw projectsucces!

Sjacco de Vos

Global Director Project Excellence

Energizing people: Sjacco is Global Director Project Excellence bij Royal HaskoningDHV. Tevens voorzitter van de Risk Assessment Board en adviseur van de Executive Board op gebied van projecten. Afgelopen jaren heeft Sjacco veel resultaat geboekt in het wereldwijd verbeteren van projectmanagement. Sjacco verteld over ‘energizing people’ voor projectsucces. Maar ook over de kracht van kwetsbaarheid (!) op de werkvloer.

potret Natasja van Herpen verkleind

Natasja van Herpen

Creative Director Vakantiepark Projecten

Spreeksessie: 6 tips voor projectsucces en visualisatietechnieken. Creative Director Natasja van Herpen neemt ons mee in het projectverhaal 'Van droom naar realiteit' bij Safari Resort Beekse Bergen. Hoe breng je in 10 jaar tijd de droom van de directeur tot leven? Waar begin je? Hoe kun je sterk beargumenteren door middel van visualisaties binnen jouw project? Zij vertelt over haar reis en deelt haar beproefde visie op het creëren van projectsucces.

Pepijn Happel

's Werelds enige florateur

Workshop: Durf te Floreren.

Tijdens deze energieke, activerende en soms vertragende workshop neemt Pepijn je mee in de wondere wereld van floreren. Ontdek op een creatieve manier je eigen floreren en ervaar hoe jij nog beter samen kunt werken én nog meer projectsucces kunt bereiken door te floreren. Stop met functioneren, start met floreren en steek je projectteamleden aan. Dit keer met het gedurfde mini-experiment Talent in Actie.

Philippe Schoonejans

Philippe Schoonejans

Project Manager Robotics ESA

Project: Hoe bouwen wij een ruimtestation rondom de maan? Philippe verteld over de projectdynamiek binnen ESA. Tevens is Philippe verantwoordelijk voor het bouwen van een ruimtestation rondom de maan. Fantastisch om zijn verhaal te mogen horen tijdens het Future Proof Projectmanagement Festival. Hoe werken projecten rondom de maan? Wat zijn de future proof skills om te komen tot projectsucces?

Marion en Gerard_jep

Marion & Gerard

Product Owner Digitale Technologie

Workshop: Racen met de handrem erop? AI, Chatbots, Design thinking, Lean, Agile, Scrum, Devops zijn steeds meer manieren om sneller te gaan. Klinkt fantastisch! Maar waarom voelt het in de praktijk dan toch vaak alsof ‘iets’ je tegenhoudt? In deze workshop gaan we samen met jullie identificeren wat dat dan is en ook hoe je dat kunt omzetten voor projectsucces. Alle remmen los!

Mike Mossel

CEO Dutch Lions Capital Group

Spreeksessie: Lef en durf voor projectsucces. Het opzetten van de Dutch Lions Capital Group USA LLC vereiste een ongekende portie lef en durf. Mike: ''Ik kan het niet? Wie ben jij om dat te vinden?'' Met zijn eigenschappen, attitude, bovenop zijn prettige persoonlijkheid, kun je luisteren hoe het opzetten van inmiddels zes voetbalclubs in projectvorm hebben geleid tot een groots succes.

Ton Abelen

Ton Abelen

AI Expert en Auteur

Spreeksessie: Vandaag is Artificial Intelligence toepasbaar in projecten. AI is een zeer breed onderwerp en openbaart zich in tientallen vormen. Maar meer dan 90% van de pilots mislukken of halen de praktijk niet. De reden? Veel te veel focus op data en techniek. In deze sessie laat ik je zien wat AI nou eigenlijk is, om door te pakken naar een succesvolle projectaanpak. Dit doe ik door je mijn ervaring met AI projecten te delen. Tip van de sluier; AI is mensenwerk!

13220583_1056554824392674_9002478774853347612_o

Marieke Franken

De Creatieve Teamcoach van Nederland

Workshop: creatief omgaan met projectvragen. Je gaat aan de slag met jouw denkbeelden. Hoe kijk jij tegen iets aan? Hoe zien anderen het? Hoe ziet het er ideaal gezien uit? Je krijgt alle ins & outs van het Verandering In Stappen model (VISmodel). Dit model heeft zijn sporen verdiend en geeft inzicht in het creatieve proces. Het zijn immers DE skills voor de 21e eeuw om te gebruiken in projecten.

20190727_174657

Danielle Dictus

Projectmanager Leervraagstukken

Workshop: Hoe creeer je een leeromgeving? Van Inspiratie naar DOEN. Complexe vraagstukken vereisen co-productie vanaf het eerste moment. Dat weten we. Toch blijkt het DOEN lastig in de dagelijkse praktijk. Daarom kiest Daniëlle een leeromgeving als projectaanpak. Hoe kom je tot een inspirerende leeromgeving? Door te DOEN! Daarom aan de slag in deze workshop. Leer de concrete handvatten. Van A naar B met de spelregels van B.

Peter Dalmeijer

Peter Dalmeijer

Directeur Vidarte & TOP Trainer

Workshop: Hipsters, Hackers en Hustlers in teams voor projectsucces. Creativiteit, flexibiliteit, beweging en humor zijn onmisbare elementen voor projectsucces. Maar deze talenten en eigenschappen krijgen hun meerwaarde pas in teamwork. De dynamiek en energie van een team blijven voor Peter uitdagend en inspirerend. Ervaar deze prachtige workshop!

Simone

Simone Sinjorgo

Lichaamstaal Expert

Workshop: Omgaan met weerstand. Met de beste bedoelingen vertel je jouw standpunt. En dan krijg je weerstand in jouw project. Hoe creëer jij toch draagvlak voor jouw idee zonder te pushen? Ontdek hoe de ander denkt. En wat jij kunt doen om de regie te houden bij discussies. Jouw lichaamstaal speelt hierin een onmisbare rol. Dan ervaar jij waar de echte emoties over gaan.

Marieke Rietbergen

Marieke Rietbergen

CEO Design Innovation Group

Workshop: Ontwerpend denken en doen. Marieke werkt samen met opdrachtgevers aan het ontwerpen van vernieuwing en verandering in een projectmatige vorm. DIG ontwerpt strategieen, processen, systemen, communicatie, cultuur en gedrag. In dit alles zetten zij hun kerncompetentie in: design thinking. Wat kunnen wij leren van haar visie omtrent ontwerpend denken, modellen en technieken om tot projectsucces te komen?

monique

Monique van Gestel

Portfoliomanager Avans Hogeschool

Spreeksessie: Strategisch projectsucces. Monique neemt je mee in de reis voor het steeds beter kunnen organiseren van projecten binnen Avans Hogeschool. Wat is het proces tot nu toe geweest om projecten te professionaliseren? En wat is de reden geweest om vervolgens te starten met portfoliomanagement? Daarnaast heeft zij in Nederland onlangs de tweede plek weten te bemachtigen voor het opzetten van portfoliomanagement binnen Avans Hogeschool. Een knappe prestatie!

Welkom-op-Landgoed-Ulvenhart

Wanneer: 8 oktober 2019

Waar: Landgoed Ulvenhart in Ulvenhout (Breda)

Tijd: Van 8.30u tot 17.00u met borrel erna

 

maarten

Maarten van der Weijden

''Ik leerde meer beschouwend te kijken naar mijn manier van organiseren van projecten zoals de Elfstedenzwemtocht. Vooral hoe beweging te creeeren met de mensen om mij heen neem ik mee. Heel waardevol en nuttig event!''

Dominique

Dominique Bellens

''Prachtig hoe het evenement is opgezet. Een heel mooi en knap concept. Goede kwaliteit workshops en heel veel geleerd. Een aanrader voor iedereen die betrokken is bij projecten. De totale beleving van deze dag moet je meemaken!''

Theo

Theo Thomas

''Een prachtig en gaaf projectevent. Veel geleerd, mooie kennis opgedaan, fijne mensen ontmoet. En goed eten. Niet onbelangrijk. Kortom; hier moet je naartoe. Ook de workshops, sprekers en experts zijn top om te ervaren!''

Future Proof Projectmanagement is

...de handleiding die je nog niet kende. Het gaat niet alleen over voorwaarts kijken, maar respect hebben voor het verleden welke je meeneemt naar het heden en de toekomst toe. Als individu, als team en als organisatie. Wij bieden je de future proof skills op deze dag om vooraanstaand te blijven. Zoals een correct wereldbeeld en een correct zelfbeeld die hiervoor nodig is. Daarvoor zijn de juiste input, voldoende introspectie en veel concrete actie vereist.

En dat is exact wat wij je gaan geven tijdens dit unieke event.

De essentie van projecten is de creatie van het
bewegingsspel dat leidt tot de gewenste verandering.
De Creatieve Veranderaar. Dat ben jij.

20181011-115647-_PKF64141

Wat je onder andere gaat leren

 • Ontdek hoe je energie op de werkvloer laat toenemen
 • Weet hoe je je mensen kunt laten floreren
 • Breng letterlijk je future proof skills in kaart voor inzicht
 • Leer tekenen van chaos in de orde naar orde in de chaos
 • Ervaar hoe je om kunt gaan met weerstand
 • Ontdek de wereld van beschouwend kijken als kracht
 • Het belang van gastvrij zijn
 • Hoe je een leeromgeving organiseert in projecten
 • Weten wat complexiteit is en wat je ermee kunt doen
 • Omgaan met teamdynamiek; het verschil tussen hipsters, hackers en hustlers
 • Tips voor praktisch toepassen van AI in projecten
 • Hoe je een project strategisch kunt laten bijdragen op organisatieniveau
 • Hoe je ontwerpend denken en doen praktisch kunt toepassen

Bestel jouw ticket

Ticket

298 ticket
 • 8 oktober 2019, Landgoed Ulvenhart in Ulvenhout bij Breda
Sold out!

 

Volgend jaar zijn we weer terug!

Welkom op het Future Proof Projectmanagement Festival 2019
20181011-091916-_PKF54011
20181011-115744-_PKF64531
20181011-123217-_PKF67431

Veelgestelde vragen

De dag begint vanaf 8.30u waarop de bezoekers binnenkomen. Met een kop koffie of thee kun je alvast het waanzinnig mooie Landgoed Ulvenhart verkennen als je dat leuk vindt. Vanaf 9.00u start het programma. Het programma eindigt om 17.00u waarna wij jou van harte uitnodigen voor een borrel tot 18.00u.

Ja, je kunt er gratis parkeren. Er is ruime parkeergelegenheid op Landgoed Ulvenhart voor jou.

Ja, deze dag staat in het teken van verdieping in kennis en je laten onderdompelen waarbij je veel interactie kunt hebben met andere mensen als je dat wenst. Veel mensen die in hun eentje komen vinden het altijd een beetje spannend en dat hoort erbij. Je zult merken door de sfeer op deze locatie dat je je snel thuis en welkom voelt.

Ja, zowel teams en individuen komen naar dit event. Vaak zien wij teams die opgesplitst naar verschillende type spreeksessies en workshops gaan. Dit wordt als heel prettig en waardevol beschouwd. Elkaars perspectieven en inzichten worden ter plekke met elkaar gedeeld.

Ja, het event is bedoeld voor iedereen die betrokken is bij projecten. Andere deelnemers die wij terug zien komen zijn Agile coaches, Scrum Masters, Product Owners, portfoliomanagers, adviseurs, HR medewerkers, beleidsmakers, managers, teamleiders en coordinatoren.

Ja, deze dag biedt zelfreflectie op het eigen functioneren in relatie met de mensen om je heen. Hierin ervaar je altijd leercomponenten. Voor als je nieuwsgierig bent en ervoor openstaat. Je hoort wat in andere branches zich afspeelt van andere vakgenoten. Naast de prikkelende en originele workshops en spreeksessies zie je een dynamiek tussen mensen ontstaan zoals je deze ook in organisaties en in de maatschappij wilt terugzien. Hoe ontstaat dit? Wat gebeurd er? Wat is hiervoor nodig? Om vervolgens toe te kunnen passen in de eigen praktijk. Kortom; kom deze topdag ervaren!

Je bent niet de enige die zo’n dag spannend vindt, of druk. We werken expres met veel mensen omdat het een geweldige stok achter de deur is om nu echt werk te maken van wat je het allerliefste wilt. Tegelijkertijd is dit event bewust een relatief kleine en intieme setting met onder de honderd deelnemers zodat je echt een verdieping en onderdompeling kunt ervaren. Ook dit kun je misschien spannend vinden. Onze ervaring is dat juist de mensen die het meeste tegen een groep opzien, er ook de meeste baat bij hebben gehad. Omdat je nu voor het eerst leert hoe je je staande houdt in zo’n grote groep, gewoon door helemaal jezelf te zijn.

Een congres wordt snel gezien als een event met stropdassen en blauwe pakken. Het is bewust een festival om de speelsheid van deze dag te ervaren. Om naast ratio ook creativiteit in te zetten. Zo wordt het ook ervaren door alle deelnemers. Deze geweldige, losse en interactieve dag zorgt voor toegankelijkheid gecombineerd met diepgang door de workshops en spreeksessies. De vorm sluit hiermee aan op de inhoud die wij deze dag bieden.

Nee, dat is niet de essentie van het event en verkooppraatjes zijn niet welkom. Mensen geven de workshops en spreeksessies omdat zij het intrinsiek mooi en waardevol vinden om met jou deze inzichten te delen. Met een pure intentie om jou verder voorwaarts te bewegen. Vanuit de gedachte van people, purpose en connectie.

De volgende keer is in 2020. We geven deze dag slechts één keer per jaar. In 2019 geven we deze dag alleen op 8 oktober en daarna niet meer. Dus: maak je agenda leeg en kom 8 oktober naar Landgoed Ulvenhart bij Breda. Het wordt geweldig. (Of zet 'm er alvast in voor 2020!)

Wij geloven in de kracht van ons concept en de geweldige resultaten voor onze deelnemers. Daarom bieden we je graag een stevige garantie: niet goed = geld terug. Wat daarvoor nodig is, is jouw actieve deelname. Als jij werkelijk aan de slag gaat met de methodiek die op deze dag wordt geboden en dat kunt aantonen in je werkmaterialen, maar tóch geloof je niet dat het voor je werkt, dan heb je tot 15 oktober 2019 (1 week na het festival) om je investering terug te krijgen.