fbpx

De lol van ontdekken, verbinden en samenzijn – met Bart Welten

De lol van ontdekken, verbinden en samenzijn – met Bart Welten

Iedere vrijdag publiceer ik de Hunting on Project Stories Podcast voor jou. Met als doel; het delen van de meest mooie, leuke, ludieke projectverhalen, het delen van elkaars kennis met praktische tips en inzichten. En om vooral te genieten van al het moois wat er in Nederland zich afspeelt. Door jullie massale aanmeldingen heb ik nu 134 aanvragen mogen ontvangen voor interviews, heb ik 54 mensen inmiddels gesproken en 28 podcasts ingepland staan. Dank jullie wel hiervoor!

 

 

 

Bart Welten is eigenaar van het prachtige Landgoed Ulvenhart en een man vol met tegeltjeswijsheden. Een gesprek die je hart verrijkt als je ervoor open staat. Op zijn locatie organiseer ik het Future Proof Projectmanagement Festival van de Benelux op 8 oktober aanstaande:

Bart over projecten, het event en zijn locatie: ‘’Het is mooi dat je mensen kunt samenbrengen met een bepaalde energie. Waarbij het niet zozeer gaat over het behalen van het project maar het delen van elkaars ontmoeting en het bewonderen van elkaars talent. Mensen zichzelf te zien zijn. Niet ‘ten kosten van’ maar samen met en voor elkaar. Dingen die je voor onmogelijkheid zag, mogelijk zien worden.’’

Bart belde ik voor het eerst op een moment dat hij door de Dordogne liep in Frankrijk. Dit om 650 kilo meel op te halen voor het bakken van zijn eigengemaakte brood met liefde op Landgoed Ulvenhart. Want het mechanisme ‘geld’ kan ook de smaak en de ziel uit het brood weghalen, aldus de ervaring van Bart. Hij komt uit een ondernemende familie met een bekende vader als bakker, verkocht zijn eigen hoveniersbedrijf op zijn 42e, ging erna naar het conservatorium om muziek te studeren en kocht na deze periode van dichterbij zichzelf komen Landgoed Ulvenhart waar hij als kind al van droomde.

 

 

 

 

Beluister hier de podcast voor jou!

Beluister hier de Hunting on Project Stories Podcast met Bart Welten of via een ander gewenst kanaal als Spotify en in de Itunes Podcast.

 

 

 

 

Stay future proof. Creëer jouw projectsucces. Blijf nieuwe kennis en praktijkverhalen bij de Creatie Academy Community opdoen via de Hunting on Project Stories Podcastdie iedere vrijdag voor jou gepubliceerd wordt. Laat ons vooral in een reactie weten wat je ervan vond. Ook kun je je inschrijven onderaan de homepage van deze website voor de maandelijkse online projectkrant met de laatste artikelen omtrent het creëren van jouw future proof projectsucces. Tevens ben je van harte welkom op het Future Proof Projectmanagement Festival op 8 oktober aanstaande op het prachtige Landgoed Ulvenhart in Breda. Waar het tijd is. Voor jou. Blijf vooraanstaand!

Leave a commentThis error message is only visible to WordPress admins

Error: No connected account.

Please go to the Instagram Feed settings page to connect an account.

DutchEnglish