fbpx

Creatieve Veranderaar Maike spreekt op het Next Learning Congres!

Creatieve Veranderaar Maike spreekt op het Next Learning Congres!

Maike van Meulen - 17/03/2019 - Nieuws & Media

 

 

De Creatieve Veranderaar. Dat ben jij.

De Creatieve Veranderaar zijn wij zelf in relatie met de mensen om ons heen. Mensen zijn verschillend als het gaat om talent, interesse en temperament, maar iedereen is in staat om een juiste afslag op de rotonde te nemen door te leren en ervaringen op te doen. Iemand met deze mindset gaat er vanuit dat je je basiskwaliteiten kunt ontwikkelen door er moeite voor te doen.

 

Creëer de beweging die leidt tot het doel van de gewenste verandering.

Ontmoet Maike tijdens het Next Learning Congres op 2 april aanstaande over de Creatieve Veranderaar van de 21e eeuw.  Met concrete stappen én resultaat ga je naar huis. Hieronder vind je alvast een mooie impressie van het congres:

 

 

 

 

 

Over drs. Maike van Meulen

Maike is sociaal organisatorische bedrijfskundige, veranderkundig leiderschapsexpert en projectmanagement spreker. Op praktische, resultaatgerichte en inspirerende wijze zal geen dag meer hetzelfde zijn na deze spreeksessie! Eerder stond Maike met topsprekers in het programma zoals Margriet Sitskoorn, Michiel Vos, tussen gerenommeerde professoren in Dubai en met Jan Rotmans. Benieuwd naar een (op maat) spreeksessie voor jou? Neem gerust contact op!

 

 

 

 

Leave a commentOntvang gratis onze maandelijkse Projectkrant. Schrijf je hier in!

Stay Future Proof. Creëer jouw projectsucces.

Over de Creatie Academy

Stay Future Proof. Creëer jouw projectsucces.

DutchEnglish